Repetities

Home . Repetities

We repeteren op de donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur, in Dorpshuis Tricht, Prins Johan Frisoplaats 1. Na afloop kun je gezellig blijven borrelen.

Nieuwe leden mogen vrijblijvend twee keer ‘proefzingen’, waarna een zogenaamde stemtest wordt afgenomen door de dirigente en iemand van het bestuur. Kom gerust eens kijken op een repetitieavond! Iedereen is welkom, maar of iemand ook daadwerkelijk een plaatsje krijgt is onder meer afhankelijk van de klank die diegene meebrengt.
Wie lid wil worden van Tutti Frutti mag 2 keer meezingen/kijken om te zien of hij/zij het wat vindt. Voordat je als lid wordt aangenomen doe je een stemtest. Dit kan meteen, of na 2x meedoen. Daarnaast wordt gelet op ritmiek, presentatie en podiumuitstraling. Tijdens de stemtest doe je wat zang– en stemoefeningen en zing je eventueel een lied naar eigen keuze. Ook wordt er een ritmische handeling gevraagd (lopen/klappen in de maat).
De stemtest wordt afgenomen door de dirigent in het bijzijn van een bestuurslid. Zij beslissen gezamenlijk over het al dan niet aannemen. Belangrijk is dat je stem goed past binnen het koor.

Zowel nieuwe mannen als vrouwen zijn van harte welkom en de voorkeursleeftijd voor nieuwe leden ligt tussen de 20 en 50 jaar.

Ook worden er jaarlijks een of twee open-repetities gehouden. Deze worden dan in de agenda vermeld, of volg ons op Facebook!