Inloggen voor koorleden.
Over Tutti Frutti
Beeld en geluid
Evenementen
Persberichten
Meezingen?
Contact
Welkom bij het leukste koor uit West Betuwe (Tricht)!
Fijn dat je ons gevonden hebt!
Wie zijn wij?
Tutti Frutti is een gemengd meerstemmig koor. We zingen een breed vier- tot zesstemmig repertoire; van hedendaagse popnummers tot prachtige musicalnummers, voornamelijk in het Engels en Nederlands (kijk en luister). Ons koor bestaat uit zo'n 25 enthousiaste dertig- tot en met zestigers. Je kunt ons elke donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur vinden in het dorpshuis van Tricht.
Waar zijn wij nu mee bezig?
Na de zomer zijn we weer met frisse moed gestart met een nieuw programma als voorbereiding op ons 25 jarig bestaan eind 2024.
Op 20 mei (2e pinksterdag) zijn we te beluisteren bij 'Ode aan de Linge'.
Heb je zin om mee te zingen, neem dan snel even contact op of kom gewoon een keer kijken bij een repetitie. Laat je niet tegenhouden als je nog geen zangervaring hebt. Je bent welkom om vrijblijvend een paar keer te komen meedoen! Houd deze website in de gaten voor meer informatie!

In de afgelopen jaren hebben we al veel optredens gedaan, variërend van lokale evenementen in de Betuwe tot Paradiso.
De naam 'Tutti Frutti'.
Letterlijk betekenen de woorden tutti frutti ‘alle vruchten’. De naam past goed bij ons koor vanwege de herkomst van onze leden uit verschillende Betuwse dorpen, waar uiteraard ook vele soorten vruchten vandaan komen.
Geschiedenis.
Pop- en musicalkoor Tutti Frutti is in 1999 opgericht door dirigente Cathy van Reisen en is sinds 2003 een onafhankelijke vereniging. Vanaf september 2014 tot aan de zomer van 2022 stond het koor onder muzikale leiding van Richard Meulendijk. Sinds kort hebben we een nieuwe dirigent, Yiorgo Moutsiaras.
Onze dirigent.
Yiorgo Moutsiaras Foto: Rien de Jager
Na de zomer van 2022 is het ons gelukt een geweldige nieuwe dirigent te vinden, met wie we vol enthousiasme aan de slag zijn gegaan. Yiorgo Moutsiaras, geboren in Volos, Griekenland, woont sinds 1999 in Nederland en is sinds 2003 werkzaam als dirigent.Repeteren.
Als voorbereiding op een grotere voorstelling werken we vaak met een choreograaf.
Impressie van een choreografie-repetitie.
Nieuwsgierig geworden?
Tutti Frutti © 1999 - 2024. Alle rechten voorbehouden.